Selasa, 12 Mac 2013

PENTING.... macamana nak shopping di zahraasofeacollection


~ TERMA & SYARAT ~

TERM & CONDITION

1. Confirmkan dulu cadar yang hendak dibeli samada AVAILABLE atau tidak. Boleh confirmkan melalui sms/WhatsApps ke 012-395 5427 atau email :zahraasofeacollection@gmail.com

2. Sila lengkapkan details di bawah sebagai confirmation untuk pembelian atau pun boleh sms ke 012-395 5427 dan nyatakan

Nama Penuh:
Contact No:
Alamat Penghantaran:
Email Address:
Kod Item dan Kuantiti:
Cara Pembayaran:

3. Kami akan respon pada order anda dalam masa 24 jam dengan menyatakan jumlah pembayaran dan sila buat pembayaran setelah mendapat respon dari pihak kami. Pembayaran hendaklah dibuat dalam masa 24 jam selepas confirmation kerana ' FIRST PAY, FIRST SERVED'. Details untuk akaun pembayaran akan diberitahu setelah confirmation belian diterima.

4. SETELAH MEMBUAT PEMBAYARAN, BERIKAN DETAILS;

NAMA:
ALAMAT:
NO TEL:

~ PAYMENT diperlukan dalam masa 1 hari.

~ Kami ambil masa 3 ari ke 5 hari lepas payment untuk proses order dan pihak pos pula ambil masa 3 hingga 5 ari untuk semenanjung dan 7 ari utk sabah/sarawak menggunakan pos parcel. jika setuju dgn syarat kami, boleh proceed dengan payment ya - Terima Kasih.

*Barang yang telah dijual TIDAK BOLEH dikembalikan/ ditukar, (kecuali atas persetujuan bersama, tapi HANYA PERTUKARAN BARANG SAHAJA, NO REFUND).

* HARGA yang dipamerkan adalah TETAP (kecuali dinyatakan sebaliknya).

*Deposit booking RM50 bagi jumlah harga barangan RM100.

*Jika tiada bayaran deposit dilakukan dalam tempoh 3 hari, tempahan akan dibuka kepada pihak lain.Jumlah bayaran penuh hendaklah dilakukan dalam masa SEMINGGU , jika tiada, booking dianggap terbatal dan barang akan di 'release' tanpa sebarang notis.

* Deposit TIDAK DIKEMBALIKAN jika tempahan dibatalkan.

* Barang hanya dihantar selepas full payment diselesaikan.

* Penghantaran biasanya dilakukan dalam tempoh 2 hari dari full pttayment diselesaikan. (biasanya pada hari yang sama atau keesokkan harinya)

* Pihak kami tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan/kehilangan barangan semasa dalam proses penghantaran.
Dengan membeli barangan dari kami, anda telah bersetuju dengan terma & syarat yang telah ditetapkan.

terima kasih kerana membeli-belah di zahraasofeacollection

Tiada ulasan:

Catat Ulasan